"Ви хворі люди": у Києві таксист відмовився говорити українською та обізвав пасажирок (відео)

Читать на русском
Автор
4820
Ілюстрація
Ілюстрація. Фото ru.freepik.com

У столиці стався мовний скандал

У Києві водій таксі Bolt принципово не захотів спілкуватися із клієнтками українською мовою навіть попри їх пряме прохання. Чоловік поводився зухвало і назвав жінок "хворими людьми".

Про це повідомили у Telegram-каналі "Київ.Головне". Таксист також скасував замовлення та висадив пасажирок з авто прямо посеред дороги.

У соціальних мережах був опублікований хвилинний відеозапис, на якому пасажирки таксі просять водія спілкуватися з ними українською мовою. Чоловік заявляє, що жінки "хворі", виходить із автомобіля та починає виставляти речі пасажирок на вулицю. Потім таксист просить залишити салон і скасовує замовлення, після чого їде.

Варто зазначити, що початок конфлікту на записі не зафіксований, але, за словами пасажирок, водій їх обізвав і висадив з автомобіля саме через прохання розмовляти державною мовою. З відео також зрозуміло, що жінки скористалися послугами сервісу перевезень Bolt.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що в Рівному також спалахнув мовний скандал із таксистом, який возив пасажирів під російську музику. У салоні таксиста грала пісня гурту, який нещодавно зняв кліп для "Z-аудиторії". Незважаючи на те, що в Україні планують штрафувати за російські пісні, він увімкнув у машині попмузику з Росії.