На Київщині масово відключать світло: названо причину

Читать на русском
Автор
Ілюстрація
Ілюстрація. Фото https://pixabay.com/

Світла не буде одразу в кількох населених пунктах

У вівторок, 7 листопада, на території Броварської громади Київської області розпочнуться тривалі відключення світла. Таким чином фахівці підвищують надійність електропостачання та намагаються попередити виникнення аварій у майбутньому.

Про графік відключень повідомляється на офіційному порталі Броварської міської ради. Абонентам доведеться досить тривалий час провести без світла.

Так, для підвищення надійності електропостачання та запобігання аваріям в електричних мережах ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі" проводитиме ремонтні роботи. У зв’язку із виконанням цих робіт відбудеться відключення електроенергії у деяких населених пунктах.

Повідомляється, що без електропостачання залишаться мешканці міста Бровари, сіл Требухів та Княжичі. Тут світла не буде з 8.00 до 18.00.

  • м. Бровари з 8.00 — 18.00: — вул. Броварської сотні
  • с. Требухів з 8.00 — 18.00: — вул. Березова, вул. Бориспільська, вул. Вокзальна, пров. Вокзальний, вул. Жулянівська, вул. Каленчекова, вул. Лесі Українки, вул. Малинова, вул. Повстанська, вул. Швидака Максима.
  • с. Княжичі з 8.00 — 18.00: — вул. Бориспільська, пров. Бориспільський, вул. Будівельників, вул. Сковороди Григорія, вул. Героїв України, вул. Грушевського Михайла, вул. Київська, вул. Кінна, вул. Корольова Сергія, вул. Новосьолова Максима, вул. Лагунової Марії, вул. Молодіжна, вул. Незалежності, вул. Переяславського полку, вул. Петренка Сакія, вул. Садова, вул. Слави, вул. Стельмаха Михайла, вул. Травнева, вул. Требухівська, вул. Урожайна, вул. Франка Івана, вул. Чорновола В'ячеслава, вул. Яблунева

У селі Княжичі за наступними адресами: вул. Київська, вул. Лагунової Марії, вул. Молодіжна, вул. Петренко Сакія світла не буде з 9.00 до 15.00.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що електростанціям буде потрібна підтримка: "Укренерго" розповіли, чи загрожує українцям блекаут. В Україні найближчими тижнями не планують запроваджувати відключення електроенергії, а ймовірність загальнонаціонального блекауту "можна розглядати лише умовно".

Також "Телеграф" публікував інтерв’ю з народним депутатом Сергієм Нагорняком, членом парламентського Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг. Він розповів про те, як захищено енергетичну інфраструктуру, які регіони перебувають у зоні ризику і чи буде в будинках українців тепло.