Частину Києва залишили без гарячої води та опалення: подробиці

Читать на русском
Автор
1197
Ілюстрація
Ілюстрація. Фото pixabay.com

Подачу опалення та гарячої води в Києві було призупинено

Частина Дніпровського, Голосіївського, Печерського та Солом’янського районів Києва на всі вихідні залишаться без тепла та гарячої води. Це пов’язано з проведенням масштабних ремонтних робіт на теплоджерелі.

Про це повідомляється на офіційному сайті "Київтеплоенерго". Позапланові технічні роботи будуть здійснені для того, щоб уникнути можливих аварій під час проходження опалювального сезону.

На даний момент відомо про те, що з 6:00 суботи, 11 листопада, до 6:00 понеділка, 13 листопада, в частині районів Києва буде відсутне тепло та гаряча вода.

Так, фахівці КП "Київтеплоенерго" проводитимуть профілактичні ремонтні роботи на теплоджерелі, яка забезпечує теплом частину Дніпровського, Голосіївського, Печерського та Солом’янського районів Києва.

На цей період постачання опалення та гарячої води буде припинено.

"Наші служби працюють у посиленому режимі, щоб оперативно відновити постачання послуг. Дякуємо за розуміння", - зазначили у прес-службі "Київтеплоенерго".

Раніше "Телеграф" розповідав про прості способи зберегти тепло у будинку, коли немає опалення. Погане опалення або повна його відсутність – на жаль, дуже часті реалії у нашому теперішньому. Саме тому дуже важливо подбати про збереження тепла у житлі.