На Київщині чоловік вкрав у свого боса гроші та поїхав на його Audi

Читать на русском
Автор
1266
Зловмисника затримали
Зловмисника затримали. Фото Поліція Київської області

Наразі злочинець перебуває у СІЗО

У бізнесмена з Ірпеня викрали велику суму грошей та його автомобіль Audi. Як виявилося, крадіжку скоїв його співробітник, який мешкав на території будинку свого роботодавця.

Про це повідомили у прес-службі Поліції Київської області. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Відомо, що до Бучанського управління поліції Київської області звернувся бізнесмен із заявою про те, що у нього з дому зникла велика сума грошей та його автомобіль марки Audi.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний 37-річний працівник підприємства, яке належить бізнесмену. Як виявилося, чоловік проживав на території домоволодіння заявника та був його співробітником.

Зловмисника оперативно розшукали та затримали. Наразі 37-річний мешканець Полтавщини перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Раніше "Телеграф" розповідав про замах на помічника Зеленського Шефіру. Кримінальне провадження ще не передавали до суду, його ведуть вісім прокурорів.

У справі про резонансний замах на вбивство першого помічника президента України Сергія Шефіра навіть за два роки після пригоди досі не вдалося знайти підозрюваних. Про це на запит "Телеграфу" повідомили в Офісі генерального прокурора (ОДП).