Пішла до подруги та зникла: на Київщині розшукують школярку (прикмети та фото)

Читать на русском
Автор
1704
Зникла Юлія Кузуб
Зникла Юлія Кузуб. Фото Поліція Київської області

У пошуках задіяно всі підрозділи поліції Київщини

У понеділок, 13 листопада, до правоохоронців звернулася схвильована жінка, яка просила допомогти у пошуках її зниклої 11-річної доньки Юлії Кузуб. Як виявилося, дівчинка пішла напередодні до подруги та зникла.

Про це повідомили у прес-службі Поліції Київщини. Усіх небайдужих просять допомогти у пошуках зниклої школярки.

Відомо, що 11-річна мешканка Броварів у неділю, 12 листопада, пішла до своєї подруги та безслідно зникла. Дівчинка не виходить на зв’язок із рідними, а її місцезнаходження невідоме.

Прикмети: на вигляд 11 років, зріст 160 сантиметрів, худорлявої статури, волосся пофарбоване в темно-червоний колір. Має пірсинг у носі.

Дівчинка була одягнена: куртка чорного кольору, чорні штани, шарф червоного кольору та кросівки чорного кольору з білою підошвою.

При отриманні будь-якої інформації про місцезнаходження розшукуваного просимо повідомити спецлінію "102" або до Броварського управління поліції за телефоном + 38 (097) 759 43 24.

Зникла дівчинка мешкає у Броварах

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що в Україні спостерігається хвиля підліткових самогубств в Україні: психологи відповіли в чомусь причина і на що звернути увагу батькам.

Думки про самогубство бувають у переважній більшості підлітків. Те, що дитина думає про це, не означає, що вона обов’язково накладе на себе руки. Однак батькам слід звернути увагу на певні особливості у поведінці підлітка, щоб уникнути трагедії.