Знесла знак і влетіла у паркан: у Києві жінка під наркотиками вночі влаштувала переполох (фото)

Читать на русском
Автор
Місце аварії Новина оновлена 21 листопада 2023, 06:30
Місце аварії. Фото Нацполіція

На щастя, ніхто не постраждав

У ніч на суботу, 18 листопада, у Дарницькому районі Києва сталася масштабна ДТП. Так, водій легкового автомобіля не впоралася з керуванням, злетіла з проїжджої частини та збиваючи все на своєму шляху опинилася на газоні.

Про це повідомили у прес-службі Поліції Києва. Жінка протаранила паркан одного з місцевих дворових стадіонів

Порушницею виявилася 42-річна місцева мешканка, яку правоохоронці притягли до адміністративної відповідальності.

Фото з місця аварії
Фото з місця аварії
Фото з місця аварії

У ході патрулювання Дарницького району наряд патрульних поліцейських подав сигнал для зупинки водію автомобіля, який порушив правила дорожнього руху. Втім, керманич пришвидшився та намагався втекти від поліції. Під час переслідування на вулиці Харківське шосе втікач не впоровся з керуванням та зіткнувся з огорожею місцевого стадіону.

Під час огляду авто, поліцейські виявили в салоні невелику сумочку, усередині якої знаходилися поліетиленові пакети з речовинами схожими на марихуану, амфетамін та екстазі.

На місці працювала слідчо-оперативна група. Причини та обставини того, що сталося, належить встановити правоохоронцям.

За цим фактом розпочато кримінальне розслідування. За зберігання та перевезення наркотичних засобів та психотропних речовин жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Винуватця аварії

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що винуватку смертельної ДТП у Києві взяли під варту: вона виявилася онукою непростої людини. За попередніми даними, 20-річна водій перебувала у момент скоєння ДТП у стані алкогольного сп’яніння. Шевченківський райсуд Києва обрав їй запобіжний захід.

Нагадаємо, що дівчина влаштувала смертельну ДТП та втекла з місця аварії. Внаслідок події 40-річний водій та 39-річний пасажир "Тойти" померли на місці ДТП. Дівчині загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.