У Києві обмежать рух на одній із вулиць: причини та карта

Читать на русском
Автор
606
https://pixabay.com/

Киян просять уважно поставитися до цієї інформації

У середу, 22 листопада, в Оболонському районі Києва обмежать рух транспорту на одній із ділянок дороги. Тут фахівці проводитимуть масштабні ремонтні роботи.

Про це повідомляється на офіційному сайті КМДА із посиланням на "Київавтодор". Автовласників просять уважно поставитися до цієї інформації та заздалегідь планувати свій маршрут.

Так, на вулиці Богатирській у напрямку виїзду з міста діятимуть тимчасові обмеження. Всі транспортні засоби повинні рухатися лівою смугою у зустрічному напрямку вулицею Богатирською на перехресті з вулицею Полярною.

Ці обмеження діятимуть з 22 по 28 листопада. У зазначений період на цій ділянці будуть проводитись ремонтні роботи.

Регулювання дорожнього руху на перехресті вулиць Богатирської та Полярної залишається незмінним. Зазначається, що зміни в організації руху є тимчасовими.

Схема руху вулицею Богатирською

Мешканцям та гостям міста представники КП "Київавтодор" просять вибачення за тимчасові незручності. Людей просять уважно планувати свій маршрут, щоб вчасно дістатися місця призначення.

Ремонтні роботи проводитимуться на вулиці Богатирській

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що Кияни вимагають організувати швидкісний трамвай на Троєщину : деталі та схема. На сайті електронних петицій Київської міськради з’явилася пропозиція щодо організації швидкісного трамвая на Троєщину – історичну місцевість столиці на лівому березі Дніпра. Автор петиції детально розписав маршрут і доклав схему.