У природи похмурий настрій: що буде з опадами у Києві найближчими днями

Читать на русском
Автор
Місто
Місто. Фото Pixabay

Зима вже потроху показує свій "характер"

Синоптики запевняли, що столиця України не буде чекати на сніг чи дощ до кінця робочого тижня. Однак їх прогнози змінились — у місті очікується одноденний снігопад.

Максимально низька температура відбудеться у четвер, як повідомляють на сайті Meteofor. Вранці повітря охолоне до -9 градусів.

У четвер, 7 грудня, з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Вдень, ймовірно, почнеться невеликий сніг, який протримається до пізнього вечора. Вдень температура повітря становитиме -4 градуси, але вночі було -8 °C. Максимальні пориви вітру очікуються ввечері — помірні 6 м/с.

Наступного дня, 8 грудня, також прогнозується похмура погода. Сильний нічний сніг йтиме і вранці. У другій половині дня він почне стихати й ближче до пізнього вечора має закінчитися. Удень температура знизиться -2 градус, але вночі — -4 °C. Протягом ночі-обіду прогнозуються максимальні вітри — слабкі 5 м/с.

А от перший день вихідних, 9 грудня, прогнозується переважно сухим, хоча і хмарним. Температура повітря вдень охолоне до -3 градусів, а вночі — -5 °C. Максимальні пориви вітру очікуються у зранку і до вечора — слабкі 4 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що найближчими днями українцям деяких областей варто готуватись до снігопаду. Синоптики розповіли. де буде максимальна концентрація снігу.