У Кривому Розі спочатку застрелився мер Костянтин Павлов, а потім раптово померли двоє його братів: все про цю дивну історію

Читать на русском
Автор
2626
Борис, Костянтин та Андрій Павлови Новина оновлена 10 листопада 2021, 17:08
Борис, Костянтин та Андрій Павлови

Брат загиблого мера Кривого Рогу страждав на онкологію.

У сім’ї загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова сталася ще одна трагедія. Йдеться про його двоюрідного брата Бориса, якого знайшли вдома повішеним.

Новини щодо його смерті підтвердили джерела "Телеграфа".

Борису Павлову було близько 50 років, він страждав від раку шлунка та стравоходу, а на додаток ще й від туберкульозу. Костянтину Павлову він був двоюрідним братом по лінії батька.

Нагадаємо, що про смерть мера Кривого Рогу стало відомо 15 серпня. Його тіло знайшли на порозі власного будинку. Основна версія його загибелі — самогубство, про що можуть свідчити записи з камер спостереження, встановлених у його будинку. Крім того, також розглядається версія із доведенням до самогубства.

Через два місяці, 18 жовтня, стало відомо, що помер рідний брат Костянтина Павлова Андрій. Його знайшов мертвим у власному будинку колега по роботі.

Згідно з офіційними даними поліції, смерть настала внаслідок випадкового отруєння алкоголем. Чоловік раніше скаржився на погане самопочуття, але від допомоги лікарів відмовився.

Проте деякі його колеги в таку версію не повірили та заявили, що той взагалі не пив.

Загалом, якщо розглядати кожен із випадків окремо, то справді легко можна погодитися з версіями про самогубства.

Однак якщо дивитися на трагічну картину загалом, то в низку простих самогубств вже якось складно повірити.

Костянтин Павлов дуже нервував, з кимось переписувався по телефону перед самогубством і вибрав дивне місце для зведення рахунків із життям — на порозі власного будинку при відчинених дверях, ніби комусь щось демонстрував.

Дивно виглядає і смерть його молодшого брата Андрія, який, як запевняють знайомі із ним, ніколи не зловживав спиртним, а тут помер від отруєння саме алкоголем.

Ну і самогубство двоюрідного брата Бориса начебто має свої мотиви (правда, і тут не зовсім ясно: за однією інформацією він довго хворів на туберкульоз, за ​​іншою, у нього виявили рак і не хотіли лікувати), проте через те, що воно третє за рахунком за три місяці в сімʼї Павлових… насторожує.

Озвучувати якісь відмінні від версій слідства думки передчасно, однак така низка самогубств серед родичів виглядає більш ніж дивно, щоб не звертати на це увагу.