Kalush Orchestra розповіли, як допоможуть Україні у разі перемоги на Євробаченні

Читать на русском
Автор
592
Букмекери прогнозують перемогу саме Kalush Orchestra
Букмекери прогнозують перемогу саме Kalush Orchestra

Представники України вже знають, що зроблять із переможним кубком на Євробаченні 2022

Після феєричного виступу представника від України, гурту Kalush Orchestra, у першому півфіналі міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2022", та виходу команди у фінал, шанси на перемогу українців ще більше зросли. Та й самі учасники з Kalush Orchestra не сумніваються у цьому, адже вони вже навіть вигадали, що зроблять із переможною статуеткою.

У своєму телеграм-каналі колектив зазначив, що у випадку своєї перемоги вони продадуть нагороду на аукціоні, щоб зібрати гроші для України.

"Якщо виграєм у фіналі "Євробачення-2022" - то розіграємо статуетку переможців на благодійному аукціоні, а гроші віддамо на потреби України", — йдеться у заяві групи.

Зазначимо, що після виступу представника з України глядачі у залі аплодували стоячи. А божевільна підтримка від фанатів пісенного конкурсу з усього світу — лише підтверджує прогнози букмекерів, що Україна переможе на Євробаченні 2022. Нагадаємо, що Україна — беззаперечний фаворит букмекерів на перемогу 2022-го року. Щобільше, цього року українці встановили рекордний коефіцієнт на перемогу – 49%.

Виступ гурту Kalush Orchestra на "Євробаченні 2022"

Номер Kalush Orchestra на Євробачення 2022: про що пісня Stefania

Соліст гурту Олег Псюк присвятив пісню Stefania ("Стефанія") своїй мамі. Він розповідає про свої приємні спогади про неї, про старіння матері, важкі з нею стосунки та усвідомлення того, як багато вона зробила для свого сина. За словами Псюка, Stefania стала піснею не тільки для його матері, а й для всіх мам, які переживають за своїх дітей і оберігають їх від лиха війни.

Хто пройшов у фінал "Євробачення 2022"

За підсумками глядацького голосування першими фіналістами 66-го міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2022" стали учасники Швейцарії, Вірменії, Ісландії, Литви, Португалії, Норвегії, Греції, України, Молдови та Нідерландів. А всього у першому півфіналі на сцені виступили 17 учасників із 17 країн. Не вдалося пройти у фінал: Албанії, Латвії, Словенії, Болгарії, Данії, Австрії та Хорватії.

Також нагадаємо, що росію було відсторонено цього року від участі в Євробаченні. Крім того, країна-агресор не зможе голосувати за учасників конкурсу у 2022 році.