"Раша, гудбай": Сердючка змінила текст свого хіта та порадувала фанатів

Читать на русском
Автор
93921
Данилко заявив, що текст змінено назавжди
Данилко заявив, що текст змінено назавжди

Шанувальникам завжди чулося замість "Lasha Tumbai" — "Russia Goodbye".

Українська легенда, популярна у всьому світі Вєрка Сердючка, яка раніше несподівано дала концерт для бійців ЗСУ у київському метро, продовжує радувати фанатів своїми виступами та творчістю. Зірка вирішила перефразувати свій хіт із "Євробачення 2007" — "Lasha Tumbai", з яким вона запалила на конкурсі.

Тепер замість слова Lasha Tumbai у цій пісні замінено Russia Goodbye, повідомила Сердючка під час благодійного телемарафону на підтримку України в Амстердамі. Щобільше, змінено і назву треку: замість "Dancing Lasha Tumbai" — "Dancing Russia Goodbye".

"Я ніколи не співала раша гудбай. Тільки лаша тумбай. Але від 24 лютого жодного лаша в цій пісні... Це тільки Russia Goodbye. Ви хотіли це почути, ось ви почуєте", — заявила Вєрка Сердючка.

На додаток, крім тексту пісні, змін зазнали і костюми деяких музикантів з гурту. Учасники колективу виступали на сцені у футболках "Х*Й ВІЙНІ" та "F**K THE WAR". Зазначимо, що у прямому ефірі написи були без цензури: без пропущених чи замінених на зірочки літер.

Варто зазначити, що виступ Сердючки на "Євробаченні" в 2007 році, де Україна посіла друге місце, залишивши рф на третьому, вразило всю Європу. Своє "фу" висловили лише росіяни, які почали активно розганяти новину, що Вєрка співала не "Lasha Tumbai", а "Russia Goodbye", аби розпалити ненависть до українців. Андрій Данилко довго доводив протилежне, проте з 24 лютого 2022 року текст пісні тепер буде таким, як його завжди чули.

Нагадаємо, що раніше Вєрка Сердючка викликала ажіотаж у мережі, коли виконала перед публікою на сцені пісню "Батько наш Бандера". За словами артиста, то була імпровізація, а не постановчий номер. Відео було записано якраз у той час, коли пісня вірусилась на платформі TikTok.

Пізніше через цей виступ впав у істерику російський пропагандист Володимир Соловйов, закликавши заборонити українському артисту виступати у рф. Данилко не почав мовчати і порадив росіянину терміново вирушити в аптеку за пігулками від шизофренії.