Вєрка Сердючка виконала пісню "Батько наш Бандера": після ажіотажу в мережі зірка висказався

Читать на русском
Автор
9026
Вєрка Сердючка на концерті "Дизель Шоу" у Києві
Вєрка Сердючка на концерті "Дизель Шоу" у Києві. Фото Скріншот відео

Несподіване виконання хіта 2021 року українським артистом прокоментували у мережі

Популярний 48-річний український артист Андрій Данилко (виступає під сценічним чином Вєрки Сердючки), котрий міг стати шостим президентом України замість Володимира Зеленського, на початку грудня заспівав хіт "Батько наш Бандера". Це сталося на концерті гумористичного проєкту "Дизель Шоу" у Києві.

У четвер, 27 січня, відео з виконанням патріотичної пісні Сердючкою стало вірусним, хоч концерт "Дизель Шоу" відбувся ще 4 грудня у Палаці "Україна".

На ньому можна побачити як після виступу артистки на сцену вийшла маленька дівчинка. Вона обійняла Сердючку, а та, своєю чергою, виконала "Бандеру".

У коментарях під відео користувачі Telegram зазначили, що незабаром про це точно заговорять на пропагандистських каналах у Росії, яка поступово стягує свої війська та бойову техніку до українських кордонів.

UPD. У коментарі виданню "Страна" Андрій Данилко розповів, навіщо заспівав на сцені "Дизель шоу" пісню "Батько наш Бандера". З його слів, це була імпровізація, а не постановчий номер. Відео було записано якраз у той час, коли пісня вырусилась на платформі TikTok. Виконавець щиро не розуміє, чому через це вже розвивається якийсь скандал.

"Я ще розумію, якби я вийшов у прямий ефір, або на Майдан і якось декларував це. Людям нічим зайнятися, вони люблять вигадувати та загострювати ситуацію… На той момент, коли була зйомка, це просто була популярна пісня. І вона лежала-лежала в інтернеті, а тут раптом усі прокинулися. Чомусь на той час вона не викликала скандалу. Навпаки — усі посміялися", — резюмував Данилко.

"Батько наш Бандера"

В Україні пісня "Батько наш Бандера" стала хітом. Почалося все з флешмобу українських школярів, а потім поступово хіт набув популярності і за кордоном. Пісня звучала на численних заходах і її навіть співали народні депутати під куполом Верховної Ради.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що головний редактор видання "ГОРДОН", дружина Дмитра Гордона Алеся Бацман розповіла, що у 2019 році Андрій Данилко міг поборотися за пост президента України. РосЗМІ не змогли залишити без уваги подібну заяву.