Колега убитої Алеком Болдвіном українки розповів, хто насправді винен у її смерті

Читать на русском
Автор
16481
Галина Хатчинс і її колега освітлювач Сергій Светной
Галина Хатчинс і її колега освітлювач Сергій Светной. Фото https://www.facebook.com/sergey.svetnoy

Освітлювач Сергій Светной був поруч з Галиною, коли трапився фатальний постріл.

Днями мережу шокувала новина про те, що американський актор і зірка Голлівуду Алек Болдвін під час зйомок фільму "Іржа" вбив 42-річну українку. В результаті пострілу з реквізитної зброї загинула жінка-оператор Галина Хатчинс.

На своїй сторінці в Фейсбуці, колега убитої, освітлювач Сергій Светной, який працював разом з Хатчинс майже на всіх її фільмах, написав свою думку про те, що трапилося. Чоловік зазначив, що стояв пліч-о-пліч біля оператора під час цього пострілу, а також тримав жінку на руках коли вона вмирала.

Так, як Сергій на своєму досвіді знає в яких ситуаціях іноді доводиться працювати знімальній групі, він вирішив висловитися з приводу того, хто ж винен у смерті його колеги, а також звернувся до всіх продюсерів.

"Всьому виною недбалість і не професіоналізм" — заявив Сергій, зазначивши, що людина, яка була зобов’язана перевірити зброю на майданчику цього не зробила.

Освітлювач зазначив, що не може двадцятичотирирічна дівчинка бути професіоналом у справі про зброю, адже професіонали — це люди, які провели не один десяток років на майданчику і знають свою роботу від "а до я".

Сергій Светной закликав всіх продюсерів не економити на кадрах, адже на кону можуть бути людські життя.

"Панове продюсери наймаючи професіоналів ви купуєте спокій cебе і людям навколо. Жодна зекономлена вами копійка не може коштувати людського життя!" — зазначив чоловік.

Нагадаємо, що Алек Болдвін, через постріл якого і загинула Хатчинс, активно співпрацює з поліцейськими, надаючи їм всю необхідну інформацію. Також, за його словами, він тісно спілкується з сім’єю покійної, будучи готовим допомогти з будь-яким питанням.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що патрони в пістолеті, яким користувався Алек Болдвін на зйомках, з якихось причин були бойовими, а не холостими. Хто вручив цю зброю акторові, читайте в нашому матеріалі.