Потрібна пластина в череп: у Києві жорстоко побили відомого музпродюсера та автора хіта гурту Kazka (фото)

Читать на русском
Автор
1113
Микола Журавльов сам повідомив про інцидент
Микола Журавльов сам повідомив про інцидент. Фото Колаж

Зараз хлопець перебуває у лікарні

Український музичний продюсер та композитор Микола Журавльов опинився у лікарні після побиття у власному під’їзді.

Про це музикант повідомив на своїй офіційній сторінці в Інстаграмі.

"Хірург сказав, що з такими травмами зазвичай до лікарні приїжджають уже у комі", — написав Журавльов у пості.

Микола Журавльов
Микола Журавльов зараз перебуває у лікарні

За словами продюсера, йому вже зробили обстеження, комп’ютерну томографію. У парубка перелом черепа, носа, шви на підборідді. Ще музикант погано бачить одним оком.

Журавльов просить допомогти йому фінансово: "Ніколи вас ні про що не просив, але якщо є можливість допомогти, буду дуже вдячний. Обіцяю написати ще більше класної музики!"

Микола Журавльов пише музику для популярних артистів України та Росії, серед яких і популярний гурт KAZKA, для якого композитор написав пісню "Мята". Також співпрацює з Ольгою Бузовою, Клавою Кокою, Dilemma, Nikita, "Курган & Агрегат" та іншими відомими артистами.

Микола Журавльов

Раніше "Телеграф" повідомляв, що нещодавно несподівано стало погано українській співачці Наді Дорофєєвій. Дівчині довелося навіть скасувати запланований концерт у Єгипті. Що трапилося з артисткою – читайте у матеріалі "Телеграфа".

Нагадаємо, що 1 серпня танцюриста Дорофєєвої, Євгена Гончаренка, просто серед білого дня побили у Києві біля клубу Lift. В результаті хлопець отримав черепно-мозкові травми, а також крововилив у мозок. Нападником виявився співробітник УДО (Управління державної охорони України) Євген Безпалий, якого пізніше звільнили з посади військовослужбовця. Після 16-ти днів коми Гончаренко прийшов до тями. Державне бюро розслідувань заявило, що проти Беспалого відкрито справу за ч. 1 ст. 121 КК України (навмисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання від пʼяти до восьми років позбавлення волі. Раніше "Телеграф" публікував відео, як відбувався напад УГОшника на танцюриста. В середині серпня Євген Гончаренко вперше зв’язався зі своїми підписниками.