У мережі назвали можливу нову солістку Artik & Asti: хто вона така і як виглядає (фото, відео)

Читать на русском
Автор
4702
Новою солісткою гурту називають співачку Севіль Велієву
Новою солісткою гурту називають співачку Севіль Велієву

Шанувальники колективу вже "вирахували" нову солістку.

Популярний український гурт Artik & Asti продовжив своє існування після того, як солістки Анна Дзюба вирішила почати сольну кар'єру. Проте продюсер Артем Умріхін досі не оголосив ім'я нової учасниці.

Шанувальники колективу з нетерпінням чекають на нові пісні та кліпи, а також бажають побачити і нову солістку. У мережі вже були припущення, що нею стане співачка ETOLUBOV, справжнє ім’я якої Любов Фоменко, а тепер фанати пророкують це місце співачці Севіль Велієвій.

Що відомо про співачку Севіль Велієву

Севіль Велієва – українська співачка, яка виросла в Сімферополі, проте народилася дівчина в Узбекистані. Дівчина ніколи не вчилася музиці, проте її спів нікого не може залишити байдужими, повідомляє peoples.ru.

Севиль Велиева
Севиль Велиева

Зазначимо, що з дитинства Севіль займалася легкою атлетикою, танцювала та вчилася грати на барабанах, однак за бажанням батька дівчина почала ходити до школи єдиноборств у секцію шотокан-карате. Сесіль навіть полягала в збірній України, але через травму покинула спорт.

Севиль Велиева
Севиль Велиева

Велієва брала участь у кількох українських проєктах: "Суперзірка" та "Х-Фактор", а також була учасницею третього сезону російського проєкту "Голос".

На сторінці дівчини в Інстаграм, де за нею стежить понад 50 тисяч підписників, Севіль часто публікує фото та відео з різних виступів, а також періодично балує шанувальників відвертими кадрами. Своє особисте життя Велієва тримає у секреті.

Севиль Велиева
Севиль Велиева
Севиль Велиева
Севиль Велиева
Севиль Велиева
Севиль Велиева

Раніше "Телеграф" повідомляв, що колишня солістка Artik & Asti Анна Дзюба випустила свій перший сольний кліп на пісню "Фенікс". На відео співачка "повстає з попелу" як міфічний птах. Нещодавно Ганна розкрила причину свого відходу з групи. За її словами, вони з Умріхіним вирішили просто розійтися сольними дорогами через 10-річну співпрацю.