Ксенію Бородіну на танку жорстко захейтили в мережі через Україну

Читать на русском
Автор
2446
Ведучу розкритикували за фото військової тематики
Ведучу розкритикували за фото військової тематики. Фото instagram.com/borodylia

Телеведучу вилаяли за знімки у військовій формі та в танку на тлі чуток про вторгнення РФ

Російська телеведуча Ксенія Бородіна зіткнулася з величезною кількістю негативних коментарів. Зірку звинуватили у підтримці військової агресії, спрямованої проти України.

У себе в Інстаграмі Бородіна виставила фото та відео з танком. Також на кадрах ведуча позує у військовій формі.

"Танкіст. Я керувала танком сьогодні сама! Керувала танком. Це неймовірні відчуття. Дуже незвичайний, але цікавий день. А ще я сиділа в окопі, а наді мною проїжджав танк. Сказати, що мені було страшно, це нічого не сказати. Як вам моя поїздка?”, — запитала у своїх підписників Ксенія.

ксенія бородіна
Ведучу розкритикували за фото військової тематики

Недовго російській зірці довелося чекати реакції у відповідь. Бородіна отримала на свою адресу шквал обурених коментарів. Користувачі заявили, що подібні фото нині абсолютно недоречні, особливо коли є велика ймовірність вторгнення російської військової техніки на територію України.

Ксенія Бородіна на танку: обурилися не лише українці, а й росіяни

У коментарях до посту відписали, що у нинішній напруженій ситуації з Україною знімки виглядають знущально: "Не смішно", "недоречно", "розчарували", "не тепер такі фото робити".

Після цього Бородіна закрила коментарі.

Сама ж телеведуча назвала людей, які обурені подібним контентом, "ідіотами", які "гавкають про війну". До речі, деякі підписники вже відписалися від сторінки Бородіної.

ксенія бородіна

Раніше "Телеграф" повідомляв, що переможницею Національного відбору на "Євробачення-2022" стала українська співачка Аліна Паш. У 2019 році артистку було внесено до бази "Миротворець" за відвідування співачкою Росії та окупованого Криму. Українці закликали бойкотувати перемогу молодої виконавиці.