Легко уживуться: шість порід собак, які дружать із кішками

Читать на русском
Автор
2104
Кішки здатні спокійно жити разом із собаками
Кішки здатні спокійно жити разом із собаками. Фото Depositphotos

Найкраще заводити вихованців різних видів одночасно

Люди, які обожнюють свійських вихованців, рідко обмежуються одним представником хвостатого в сім’ї. Часто буває і так, що на додачу до собаки комусь хочеться завести ще кота або ж навпаки. І тоді головне, щоб у будинку продовжилося мирне життя.

"Телеграф", посилаючись на ресурс Pet Story, підкаже, які собаки є найбільш доброзичливими до котячих.

Бассет-хаунд

Бассет-хаунд
Бассет-хаунд

Хаунди належать до переліку наймиролюбніших собак. Вони спокійні, їхній темп життя дуже спокійний. Вони можуть пробачити кішці будь-яку витівку та прийняти її як нового члена сім’ї.

Мопс

Мопс
Мопс

Незважаючи на свій деколи безглуздий вигляд, мопсів називають одними із найдружелюбніших псів. Таких собак можна спокійно "дружити" з кішками. Але слідкуйте за тим, щоб уваги діставалося всім тваринам порівну — мопси нерідко бувають ревнивими.

Золотистий ретривер

Ретривер
Ретривер

Ці собаки теж ті ще ревнивці, але це не заважає їм любити дітей господарів, а також інших тварин. При правильному вихованні ретривери виростають дуже добрими і лагідними, тож легко уживуться з кішкою.

Кавалер кінг чарльз спанієль

Кавалер кінг чарльз спанієль
Кавалер кінг чарльз спанієль

Вважається, що собаки цієї породи дуже мирні, а ще вміють швидко адаптуватися до змін. Тому заводячи кішку з такими спаніелями, не забувайте достатньо уваги приділяти і псові. До речі, кавалер кінг чарльз спаніелів нещодавно заборонили розводити — через особливості організму.

Бігль

Бігль
Бігль

Представники цієї породи дуже велелюбні та активні. Якщо бігля правильно виховати, сусідство з кішкою не завдасть жодних проблем.

Бішон фризе

Бішон фризе
Бішон фризе

Такі білі "хмарки" здатні подружитися з будь-ким — від людини до гризуна. Вочевидь, що життя з кішкою під одним дахом у цих собак також проходить легко. Бішон фризе вважаються дуже розумними та лагідними.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, собаки яких порід вважаються найбільшими у світі та здатні важити до 90 кілограмів.