"МастерШеф. Битва сезонів" 5 випуск: хто вилетів з кулінарного проєкту (фото)

Читати російською
Автор

Учасники минулих сезонів шоу змагаються за звання найкращого кухаря

Цієї суботи, 19 лютого, на телеканалі СТБ відбулася прем’єра п’ятого випуску кулінарного проєкту "МастерШеф. Битва сезонів". У 2022 році за звання найкращого кухаря борються учасники та переможці попередніх сезонів.

Суддями "МастерШеф. Битва сезонів" стали незмінний Ектор Хіменес-Браво, а також шеф-кухар Володимир Ярославський та переможниця 3-го сезону проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська.

Як пройшов п’ятий випуск шоу "МастерШеф. Битва сезонів-2022"

У першому випробуванні учасники команд готували страви-обманки, які на вигляд мали повністю відповідати одній страві, а за смаком – зовсім іншій. Тільки двом представникам кожної команди необхідно було дізнатися, що саме приготували їх колеги.

У другому конкурсі кулінарів чекали чорні коробки із наборами продуктів, підібрані за кольором. Завдання учасником полягало в тому, щоб приготувати одну-єдину страву в одній колірній гамі.

Битва чорних фартухів

На битві чорних кулінарам довелося згадати все про мікрокухню. Учасникам потрібно було приготувати страви у формі сфер, діаметр яких не перевищує 7 сантиметрів. Також страва мала бути дуже легкою. Якщо у когось страва важила більше, у того було менше ймовірності залишитись на проєкті.

Хто вилетів у п’ятому випуску шоу "МастерШеф. Битва сезонів-2022"

На 5-му тижні проєкту, на жаль, пішли Віктор Перехрест та Олег Ковальчук.

Нагадаємо, що проєкт "МастерШеф. Битва сезонів" вже залишили учасники Руслан Лучков, Серафим Дерега, Дмитро Шевченко та Анастасія Кобиляцька.