Алла Пугачова колко відповіла на хейт росіян та розпалила нові суперечки у мережі

Читать на русском
Автор
39399
Алла Борисівна Пугачова Новина оновлена 31 травня 2022, 13:31
Алла Борисівна Пугачова

Примадонна прокоментувала всі образи строкою зі своєї пісні.

Відома російська співачка Алла Борисівна Пугачова, яка разом зі своїм чоловіком, шоуменом Максимом Галкіним, та дітьми зараз живе в Ізраїлі, відповіла на хейт, який звалився на неї та її чоловіка за підтримку України та "втечу" з росії.

На своїй сторінці в Інстаграмі Примадонна опублікувала коротеньке відео, на якому вона просто сидить і посміхається серед красивих рослин. А у підписі до публікації, артистка написала колючу фразу, якою натякнула на розумові здібності її хейтерів. І все це вона супроводила рядком зі своєї пісні "Живи спокійно, країно!".

"Чим нижче інтелект, тим голосніше образи. Живи спокійно, країно!" — коротко написала Алла Борисівна.

Швидше за все, таке "послання" Алла Борисівна адресувала тим, хто влаштував проти неї "травлю" в росії. Невідомі створили світлову проєкцію на будівлі телецентру "Останкіно", написавши текст, у якому говорилося, що росіяни раді, що вона їхала до Ізраїлю. "Алла, як добре, що ти втекла. Алла, ти давно тут усіх за*бала" — говорилося в їх "повідомленні".

Варто зазначити, що ця публікація артистки знову викликала суперечки серед її шанувальників та хейтерів. У коментарях можна побачити, як слова підтримки та подяки Примадонні, так само і "побажання" не повертатися в росію та образи. Під одним із коментарів і зовсім розгорівся скандал між росіянками та українками.

Комментарии под постом Пугачевой
Комментарии под постом Пугачевой
Комментарии под постом Пугачевой
Комментарии под постом Пугачевой
Комментарии под постом Пугачевой
Комментарии под постом Пугачевой

Нагадаємо, що Галкін та Пугачова відкрито підтримують Україну у війні з росією. Щоб допомогти українцям, яким довелося покинути свій будинок через війну, Галкін раніше пообіцяв перерахувати частину прибутку від концерту в Ізраїлі і зробив це. Також у себе в соцмережах гуморист припинив публікувати розважальний контент, і він навіть розміщував історію дівчинки з Маріуполя, яка постраждала від вибуху.

Варто зазначити, що така підтримка України коштувала артисту дуже дорого. Українська телеведуча Маша Єфросініна в одному з ефірів програми "Гроші" натякнула, що Галкін та Пугачова втратили свій шикарний замок під Москвою. Проте зіркова пара продовжує бути на боці України.