Дочка Андрія Бєднякова заспівала "Ой у лузі червона калина" та зачарувала мережу

Читать на русском
Автор
4222
Дочка Андрія Бєднякова
Дочка Андрія Бєднякова

6-річне маля підспівувало Хливнюку, катаючись з татом у машині.

Пісня "Ой, у лузі червона калина" у виконанні Андрія Хливнюка з перших днів повномасштабної війни в Україні, яку розв’язала рф, стала справжнім гімном нашої боротьби. Зазначимо, що раніше цей трек понад дві години крутили на трьох російських радіостанціях, а також українська музика звучала і біля стін Кремля. Тепер "своєю" версією пісні поділився і український телеведучий Андрій Бєдняков.

На своїй сторінці в Інстаграм він опублікував коротеньке відео, на якому його 6-річна дочка Ксенія, сидячи на задньому сидінні автомобіля, підспівує "Ой, у лузі червона калина". Дівчинка намагалася співати дуже голосно, щоби перекричати оригінал пісні, який грав на магнітофоні.

"І Тую і Калину. Все підіймемо" — підписав ролик Бєдняков.

Виконання "Червоної калини" Бєдняковою-молодшою зачарувало підписників телеведучого. У коментарях можна побачити безліч компліментів на адресу дівчинки та її зіркового тата.

Комментарии про дочь Беднякова
Комментарии про дочь Беднякова
Комментарии про дочь Беднякова
Комментарии про дочь Беднякова

Раніше "Телеграф" повідомляв, що український телеведучий Андрій Бєдняков, який у квітні втратив свою маму, заявив, що перекладає свою офіційну сторінку в Інстаграмі українською мовою. Раніше шоумен зворушив віршем про своє рідне місто.