Якою стороною правильно вставляти соломинку в коробку соку: все життя ви робили це неправильно

Читать на русском
Автор
15120
Трубочку в сік можна вставляти по-різному
Трубочку в сік можна вставляти по-різному. Фото twitter.com

Щоб випити весь сік із коробки, потрібно правильно використовувати трубочку

Мережа обговорює, як правильно використовувати трубочку, щоб пити сік із картонної коробки. Здавалося б, які тут можуть бути варіанти, проте ви можете помилятися, як і у випадку зі зберіганням телефону. Спробуйте вставити соломинку не як завжди, а зігнутим кінцем до дна – так ви зможете випити весь сік до останньої краплі.

Як передає "Телеграф", про цей спосіб розповіло видання Dailymail. У матеріалі стверджується, що обговорення "правильного способу" вставки соломинки у пакет соку почалося з вірусного твіту.

У Twitter розгорівся активний спір про те, як все ж таки правильно використовувати соломинку. Почалося все з поста користувача protik islam jakobsson. За його словами, про такий маневр із соломинкою йому розповіла дочка. Малеча вирішила, що таким чином їй вдасться випити сік навіть із куточків коробки. Фото лайфхаку, прикріплене до твіту чоловіка, миттєво розлетілося мережею.

Коробка з соком і соломинкою
Як вставляти соломинку в сік

Користувач HLUBI перепостив зображення з інструкцією та написав, мовляв, усе його життя до цього виявилося брехнею. Твіт набув колосального відгуку – там вже понад 480 тисяч лайків і скоро буде 100 тисяч ретвітів лише за кілька днів.

Правда, багато користувачів не згодні з такою інструкцією і все ж таки вважають більш правильним вставляти соломинку в сік, як і робили до цього раніше. Один із аргументів – загострений кінець показує, якою стороною вставляти соломинку в коробку з напоєм.

Також ми розповідали, чому не можна пити чай із ложкою у чашці. І справа зовсім не в прикметі для дівчат про те, що цим вони "ставлять під загрозу" своє майбутнє заміжжя.

Нагадаємо, "Телеграф" ділився способом екстрашвидкого очищення яєць від шкаралупи. Цей лайфхак значно скоротить ваш час та зусилля на кухні.