"Списуй, але не точнісінько": Анна Asti стала посміховиськом у мережі, ставши "копією" Лободи (фото, відео)

Читать на русском
Автор
6291
Анна Asti та Світлана Лобода
Анна Asti та Світлана Лобода

Двох виконавиць поєднують також схожі риси обличчя та біляве волосся.

Відома співачка з України, екссолістка популярного гурту Artik & Asti Анна Дзюба, яка лише 2022 року почала сольну кар’єру, мабуть, вирішила піти стопами своєї колеги — співачки Світлани Лободи. Як і Лобода, Анна Asti почала будувати свою кар’єру не на батьківщині, а в країні-агресорі — росії. Проте те, у цьому "копіювання" не закінчилося.

У мережі помітили, що Анна вже копіює не лише поведінку Лободи на сцені, а іноді навіть її концертні костюми, а й її стиль у повсякденному житті. Також Asti вирішила "позичити" і "друзів" своєї колеги — наприклад, російського артиста Філіпа Кіркорова.

"Списуй, тільки не точнісінько — Ок" — коментують новий стиль Анни Asti "а-ля Лобода" в телеграм-каналі "Тільки нікому".

Порівняйте самі:

Анна Асти и Светлана Лобода
Анна Асти и Светлана Лобода
Анна Асти
Светлана Лобода

Також плагіат помітили і в одному із виступів Анни. Виступаючи перед російськими випускниками з однією зі своїх нових пісень, у програші співачка зі своїм танцювальним колективом виконувала невеликий танець, рухи якого дуже нагадують танець із кліпу Світлани Лободи "moLOko".

Нагадаємо, що про те, що гурт Artik&Asti розпадається, стало відомо 2 листопада 2021 року. Про це небагатослівно повідомив Артик у своєму Інстаграмі. Асті свій відхід із групи практично не коментувала. Лише в інтерв’ю Ксенії Собчак дівчина коротко наголосила, що в цьому "ніхто не винен". У мережі почали з’являтися чутки, що у групі тривалий час були конфлікти.

Лише через 2 місяці Ганна розкрила причину свого відходу з групи. За її словами, вони з Умріхіним вирішили просто розійтися сольними дорогами через 10-річну співпрацю.

Раніше "Телеграф" розповідав про історію успіху гурту Artik & Asti: з моменту створення до новини про розпад колективу.