Адвокат Олега Винника розповів, чому він не в Україні та чому мовчить про війну

Читать на русском
Автор
963
Олег Винник
Олег Винник

"Вовчицям" нема чого переживати, їхній кумир живий і здоровий, і до того ж активно допомагає ЗСУ.

Після вторгнення російських військ на українську територію, відомий український співак Олег Вінник зник з інформаційного простору. Артист практично нічого не публікує у своїх соцмережах і не з’являється на публіці, через що його шанувальники почали хвилюватися, адже раніше стало відомо про погіршення стану його здоров’я. Інші ж користувачі мережі звинувачували його у бездіяльності та замовчуванні війни. Адвокат артиста нарешті розставила всі крапки у цьому питанні.

У коментарі для ТСН адвокат Винника розповіла, що зараз артист перебуває в Німеччині. Попри таку віддаленість від своєї батьківщини, він активно волонтерить і, як може, допомагає українським бійцям.

Адвокат зазначила, що Олег Винник засуджує повномасштабне вторгнення країни-агресора до України, про що він сказав ще у березні у своєму зверненні в Інстаграм. Попри те, що після цього він не робив жодних гучних заяв, не випускав пісень тощо, його думка не змінилася. Щобільше, він тихо і не показує, щоб не піаритися на війні, активно допомагає Україні.

Перебуваючи зараз у Берліні, де він також проходить лікування, Винник через свій благодійний фонд "Вовчиця" відправляє українським військовим автомобілі на передову. Адвокат зазначила, що артист усім займається особисто: починаючи від пошуку машин та їхньою покупкою. А також слідкує, щоб усі авто були доставлені в Україну.

Олег Винник в Германии
Олег Винник в Германии
Олег Винник в Германии

Також адвокат додала, що проблеми зі здоров’ям Вінник має, а після початку війни, мабуть, через сильні переживання, вони ще більше загострилися. Тому співак і вирушив до Німеччини, де проживав понад 20 років, щоби пройти лікування.

Нещодавно українські виконавиці Jerry Heil та alyona alyona записали хіт разом із німецькою співачкою Ela. До свята Івана Купала дівчата презентували трек #KUPALA.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що автори відомого матюки про президента України Володимира Зеленського порадували слухачів новим треком. Цього разу увагу приділили Борису Джонсону.