Вєрка Сердючка їдко висміяла голову Роскосмосу Рогозіна та порадувала українців (фото)

Читать на русском
Автор
10524
Вєрка Сердючка потролила Дмитра Рогозіна
Вєрка Сердючка потролила Дмитра Рогозіна. Фото instagram.com/v_serduchka

Артистка принизила главу "Роскосмосу" через зірку на голові

Українська співачка Вєрка Сердючка, яка надихнула своєю вірою у перемогу України у війні з росією, підколола главу "Роскосмосу" Дмитра Рогозіна.

На своїй сторінці в Інстаграмі виконавиця назвала російського пропагандиста "самозванкою", вказавши на плагіат сценічного образу Сердючки, маючи на увазі зірку на голові. Артистка, відома у всьому світі завдяки яскравому виступу на "Євробаченні" у 2007 році, опублікувала фото Рогозіна, де той виступає на тлі червоної зірки — тимчасового логотипа корпорації "Роскосмос" на згадку "про загиблих у Великій Вітчизняній війні і на підтримку Збройних сил росії".

Річ у тім, що росіянина було сфотографовано так, нібито він "носить" на своїй голові зірку, як це робить українська співачка.

рогозін
Дмитро Рогозін "Самозванка", — відписала Вєрка Сердючка

Такий "підкол" розсмішив українців у коментарях, зокрема телеведучих Лесю Нікітюк та Володимира Остапчука.

Нагадаємо, що скандальний своїми безглуздими висловлюваннями російський пропагандист Дмитро Рогозін може стати новим куратором так званих "ДНР" та "ЛНР".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у квітні Рогозін погрожував Заходу припинити спільну співпрацю на МКС. А раніше американський астронавт Скотт Келлі поставив Дмитра на місце.