Бєдняков повідомив про народження сина та показав перше фото

Читать на русском
Автор
718
Андрій Бєдняков і Анастасія Коротка стали батьками вдруге
Андрій Бєдняков і Анастасія Коротка стали батьками вдруге. Фото instagram.com/nastyakorotkaya

На пологах телеведучий був відсутній

Український телеведучий та шоумен Андрій Бєдняков став батьком вдруге. Його дружина, українська актриса Анастасія Коротка, народила чудового хлопчика.

Про народження спадкоємця Бєдняков повідомив в Інстаграмі. Свій пост чоловік супроводжував першим фото з пологового будинку. На знімку зображено маленьку ніжку малюка.

За словами ведучого, на момент народження сина він був далеко. "Ласкаво просимо, КОЗАЧЕ. Така вже в мене традиція. Пропускати появу дітей. Вибач, що я далеко. Але роблю усе, щоб тобі не було потім соромно дивитися батькові в очі. Дякую за сина @nastyakorotkaya (Настя Коротка — ред.). Найкраща мама", — написав Бєдняков.

андрея бідняків син
У Андрія Беднякова народився син

Зірку тревел шоу "Орел та решка" вітають його колеги. Щиро раді за свого кумира і його шанувальники.

Подружжя також має дочку Ксенію, яка народилася у 2015 році. Зараз Коротка перебуває з дівчинкою в США, поки сам Бєдняков гастролює світом і веде різні заходи на підтримку України. У квітні телеведучий, родом із Маріуполя, повідомив про смерть матері.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що український телеведучий Андрій Бєдняков заявив, що перекладає свою офіційну сторінку в Інстаграмі українською мовою. А в червні Бєдняков показав, як росіяни перетворили Маріуполь на сміттєзвалище. Також шоумен зворушив віршем про своє рідне місто.