"Зняв зірку та загадав перемогу Україні": Андрій Данилко виконав Russia goodbye без Вєрки Сердючки (фото, відео)

Читать на русском
Автор
14391
Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь

Артист вирішив виконати свій гучний хіт особисто, без сценічного образу.

У п’ятницю, 21 жовтня, у Варшаві відбувся яскравий концерт відомої у всьому світі української артистки Вєрки Сердючки, у костюмі якої ховається Андрій Данилко. Народний артист України разом зі своєю вірною супутницею — "мамою" Інною Білоконь запалили у Польщі в рамках свого туру на підтримку України. І звичайно концерт не обійшовся без хіта "Євробачення 2007" — "Lasha Tumbai", який тепер офіційно називається "Russia Goodbye".

Проте найяскравішим моментом на концерті стало те, що свій гучний у всьому світі трек Данилко вийшов виконувати особисто, без сценічного костюма Вєрки Сердючки. Зазначимо, що "у цивільному" була і вся його команда.

Роликами та знімками з концерту артист поділився на сторінці Вєрки в Інстаграм.

Додамо, що на розігріві Сердючки виступила співачка ROXOLANA, а ведучим вечора став Володимир Остапчук. Також як глядач на концерт прийшла і Джамала. У себе в Інстаграм вона зазначила, що Данилко вийшов без костюма на пісню "Russia Goodbye", адже він "зняв зірку та загадав перемогу Україні".

Нагадаємо, що раніше Вєрка Сердючка викликала ажіотаж у мережі, коли виконала перед публікою на сцені пісню "Батько наш Бандера". За словами артиста, то була імпровізація, а не постановчий номер. Відео було записано якраз у той час, коли пісня вірусилась на платформі TikTok.

Раніше Вєрка Сердючка зненацька дала концерт для ЗСУ у київському метро.