Новий "Холостяк" з Алексом Топольським: де і коли дивитись прем’єру

Читать на русском
Автор
4710
Холостяк 12 сезон стартує 28 жовтня 2022 року
Холостяк 12 сезон стартує 28 жовтня 2022 року. Фото instagram.com

Вже цієї п’ятниці відбудеться прем’єра 12 сезону шоу "Холостяк"

Незабаром відбудеться прем’єра довгоочікуваного 12 сезону романтичного шоу "Холостяк", в якому за серце американського актора українського походження Алекса Топольського боротимуться одні з найкрасивіших холостячок України.

Популярне на українському ТБ реаліті "Холостяк", яке було знято ще до повномасштабної війни, почнуть транслювати на каналі СТБ по п'ятницях з 28 жовтня 2022 року. Перший випуск "Холостяка-12" почнуть транслювати о 19:00 по Києву.

Беззмінним ведучим популярного проєкту, який допомагає холостякам у виборі супутниці життя, став український телеведучий Григорій Решетник.

Нагадаємо, що дата "Холостяка" з Топольським неодноразово переносилася: спочатку з весни на невизначений термін через обстановку в країні, а після анонсу про вихід восени творці оголосили про паузу з "технічних причин". Імовірніше, що в цей час відбувався дубляж випусків українською мовою, адже багато учасниць, та й сам головний герой — російськомовні.

Що відомо про нового "Холостяка"

Головним героєм 12-го сезону шоу став американський актор українського походження — Алекс Топольський. Чоловік збудував успішний бізнес в Америці, але народився і виріс у Львові. У Штатах він зумів побудувати успішний бізнес, і в Майамі займається нерухомістю. Також, крім нерухомості, Холостяк займається моделінгом і знімається в кіно.

У новий сезон Топольський приніс кілька нововведень, про які глядачі дізнаються вже у першому випуску. Наприклад, дівчата, які вразять холостяка, отримають подарунки вже на першій зустрічі, а також претендентки на серце головного героя отримуватимуть не лише червоні троянди. У шоу з’явиться ще три кольори квітів: білі, рожеві та жовті.

Як повідомляв "Телеграф", вже відомі подробиці про учасниць "Холостяка" 12 сезону. Серед них багато моделей, дівчат творчих індустрій, але є дуже несподівані професії. Деякі з дівчат вже не раз "світилися" на екрані, а одну запідозрили у веденні бізнесу в росії.