Російського репера Noize MС визнали "іноагентом" рф за підтримку України

Читать на русском
Автор
1663
Російський репер Іван Алексєєв, більш відомий як Noize MС
Російський репер Іван Алексєєв, більш відомий як Noize MС. Фото instagram.com/noizemc

З 2014 року музикант активно підтримує українців та засуджує путінський режим

Відомий російський репер Іван Алексєєв, який виступає під сценічним псевдонімом Noize MС і активно підтримує Україну, поповнив лави "іноагентів" у себе на батьківщині.

Відповідне рішення Міністерства юстиції рф оприлюднили у п’ятницю, 18 листопада. Так на росії вирішили через те, що артиста нібито фінансує Україна і він займається політичною діяльністю.

Сам Алексєєв уже відреагував на свій новий статус. В Інстаграмі артист матюкливо заявив, що йому, м’яко кажучи, по барабану.

Noize MС Іван Алексєєв

Варто зауважити, що репер неодноразово влаштовував благодійні концерти на підтримку України. Подібна історія пов’язана і з іншим російським репером Oxxxymiron (Мирон Федоров). Ще до повномасштабного вторгнення росії в Україну, в грудні минулого року у рф заявили, що обидва виконавці у своїй творчості "пропагують негативне ставлення до правоохоронців".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в мережі переполошилися через фото скандального російського актора івана охлобистіна, який активно підтримує режим терору володимира путіна і навіть збирався їхати на війну проти України. Нагадаємо, що після початку вторгнення росії в Україну охлобистін не приховував того, що росіяни є "орками" і порівняв війну з навалою орди.