Міс Всесвіт-2021 сильно розповніла і стала іншою людиною (фото)

Читать на русском
Автор
83180
Міс Всесвіт-2021 Харнааз Сандху з Індії
Міс Всесвіт-2021 Харнааз Сандху з Індії. Фото instagram.com/harnaazsandhu_03

Дівчина заявляє, що зараз подобається собі більше і почувається краще

Індійку Харнааз Сандху, яка перемогла на престижному конкурсі краси "Міс Всесвіт" у 2021 році, зацькували за зайву вагу.

Про це дівчина розповіла в інтерв’ю PEOPLE. Харнааз зізналась, що з моменту "коронації" вона набрала кілька зайвих кілограмів, але вона не заперечує проти таких змін свого тіла. Проблема полягає у знущаннях у мережі.

"Мене цькували через те, що я набрала вагу. Мені було ніяково і дійсно дивно бачити, як люди почали висловлювати свою думку, яка насправді не повинна мати значення. Справа не в тому, як ви виглядаєте, а в тому, хто ви є всередині, як ви ставитеся до людей і у що ви вірите", — заявила "Міс Всесвіт-2021".

Харнааз Сандху
Якою була Харнааз Сандху під час участі у "Міс Всесвіт-2021"
Харнааз Сандху
Харнааз Сандху під час участі у "Міс Всесвіт-2021"
Харнааз Сандху

Індійка поділилася з журналістами, що під час участі у конкурсі дієта та фізичні вправи були спрямовані лише на перемогу у фіналі, і вона зовсім не думала про здоров’я. Вже після перемоги дівчина дозволила собі повернутися до колишнього ритму та способу життя.

Крім того, якось Харнааз звернулася до лікаря, який діагностував у неї алергію на глютен: "Ніхто не знає про мою хворобу; про те, що я не можу вживати пшеничне борошно і багато іншого. Зараз — надто товста, раніше — надто худа", — скаржиться красуня.

Як Харнааз Сандху виглядає після того, як розповніла

Харнааз Сандху
Харнааз Сандху
Харнааз Сандху
Харнааз Сандху
Харнааз Сандху
Харнааз Сандху
Харнааз Сандху
Харнааз Сандху

Раніше ми розповідали, як змінилися інші знаменитості. Наприклад, як зараз виглядає Том Круз, як за останні роки змінився "міцний горішок" Брюс Вілліс, у якого діагностували невиліковну хворобу, і як виглядала Кейт Вінслет до знаменитої ролі Роуз у "Титаніку".