"Стає схожа на Захура”: Камалія налякала шанувальників роздутим обличчям (фото)

Читать на русском
Автор
9527
Зірка поїхала на відпочинок у Карпати й вирішила поділитися фото зі своїми шанувальниками
Зірка поїхала на відпочинок у Карпати й вирішила поділитися фото зі своїми шанувальниками. Фото https://www.instagram.com/kamaliyaofficial/

Співачка не стала терпіти образи і відповіла у коментарях

Українська співачка Камалія, яка раніше заявляла, що планує вступити до лав ЗСУ, поділилася з шанувальниками свіжими фото зі свого відпочинку у Карпатах. Туди вона їздила разом з сім’єю — чоловіком Захуром та обома доньками, які повернулися в Україну з-за кордону на зимові канікули.

Фото зірка виклала у своєму інстаграм-акаунті. В коментарях шанувальники Камалії відразу зауважили її роздуте обличчя.

Доки одні писали про гарну родину і красунь-донечок й дякували за допомогу Україні, інші під цим дописом почали акцентувати увагу саме на зовнішності співачки: "Бджілки докучають?", "О боже, де ваші очі.вони запливли, мабуть, переборщили з процедурою)", "Камалія чомусь стає схожа на Захура)".

Цікаво, що співачка не втрималася і вирішила відповісти на хейт, відписавши одній із коментаторок: "А ви спробуйте надягнути на себе купу горнолижного спорядження, болоклаву, а зверху шолом тісний, тоді подивиться на себе у дзеркало)".

Нагадаємо, раніше 45-річна Камалія оскандалилася з купівлею двох літаків-винищувачів для ЗСУ. У травні торік вона заявила, що її чоловік, пакистанський мільярдер Мохаммад Захур, купив їх для наших військових. Офіційно підтверджувати інформацію ніхто не брався, а співачка від подальших коментарів навідріз відмовлялася. Лише наприкінці травня вона вирішила розставити всі крапки над "і", але тільки ще більше заплутала ситуацію.

Раніше ми розповідали, що російський співак, путініст Філіп Кіркоров після чергової пластики почав дивно ходити. Це помітили у мережі й зараз активно обговорюють, висуваючи все нові і нові припущення.