"Сподіваюся вас пере**е ракета": президенту українського конкурсу краси погрожують фанати росіянки з "Міс Всесвіту" (фото)

Читать на русском
Автор
1178
На фото — президент Міс Україна Всесвіт Анна Філімонова і росіянка Анна Ліннікова
На фото — президент Міс Україна Всесвіт Анна Філімонова і росіянка Анна Ліннікова. Фото instagram.com

Анна Філімонова поскаржилася на жорсткий хейт росіян у мережі

Президент конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова заявила про погрози шанувальників Анни Ліннікової — представниці росії, яка всьому світі запам’яталася огидною поведінкою на конкурсі "Міс Всесвіт-2022".

У себе в сторіс Інстаграму Філімонова написала, що не звернула б увагу на хейт росіян, якби не їхні огидні коментарі та побажання смерті в соцмережі. Анна зробила скриншот одного такого повідомлення, адресоване від російської дівчини Анни (нік waiftnw в Інстаграмі).

"Гидкі, сподіваюся вас пере**е ракета, хоча ви всі звалили, ваш патріотизм тільки на словах і гидотах", — написала "проста" росіянка Аня.

При цьому Філімонова порадила своїм підписникам не зважати на "вкиди" росіян, які в більшості випадків є результатами ботоферм.

"Нас їхня думка не повинна турбувати, нічого нового, крім пропаганди і ботів ми не побачили, вони розпалюють — ми йдемо далі", — порадила українцям Анна.

анна філімонова

Нагадаємо, раніше Анна Філімонова розповіла, як огидно поводилася на конкурсі краси "Міс Всесвіт-2022" росіянка Анна Ліннікова, і весь час "крутилася" біля представниці України Вікторії Апанасенко. До речі, українка не увійшла до топ кращих конкурсанток, проте здобула особливу нагороду, яку щороку присуджують лише одній учасниці.