Росіянка тикнула всьому світу середній палець прямо зі сцени "Міс Всесвіт 2022" (відео)

Читать на русском
Автор
100085
Ліннікова ще раз показала справжнє обличчя росії
Ліннікова ще раз показала справжнє обличчя росії. Фото m24.ru

Момент потрапив на відео і тепер це точно побачить весь світ

Фінал міжнародного конкурсу краси "Міс Всесвіт 2022" відбувся у Новому Орлеані (США) у неділю, 15 січня. Перемогу здобула американка — 28-річна Р’Боні Нола Габріель. Попри всі заперечення та нерозуміння, до Штатів прибула і представниця росії — Анна Ліннікова. Росіянка зганьбилася своїми побігеньками за українкою у спробі зробити спільне фото за вказівкою керівництва, а тепер стало відомо, що вона ще й показала нецензурний жест прямо зі сцени.

Під час позування у купальнику росіянка, підкидаючи накидку із зображення жар-птиці, показала середній палець, а потім з усмішкою покинула сцену. Момент потрапив на відео.

Участь росіянки у "Міс Всесвіт 2022" — як вона там опинилася

Як зауважила журналістка, імідж-експерт та президентка конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова, ще влітку наша країна намагалася оскаржити участь росії у цьому конкурсі, однак протести виявилися безрезультатними. Представниці рф дали американську візу, а самі організатори конкурсу заявили, що вони — поза політикою, розповіла Філімонова у своїх InstaStories. Більш того, за словами журналістки, через посольство Казахстану росіянці вдалося отримати візу до США на 3 роки, тоді як українці її дали всього на 1 рік.

Нагадаємо, що Україні, попри неймовірно сильний виступ Вікторії Апанасенко у костюмі Архангела Михаїла, не вдалося потрапити до топ-16 на "Міс Всесвіт 2022". Однак модель привезла додому іншу нагороду — кубок Spirit of Carnival Award, який щороку отримує лише одна учасниця.

Раніше ми розповідали й показували, як виглядає цьогорічна переможниця конкурсу — американська модель Р’Боні Нола Габріель. Дівчина професійно займається моделінгом та дизайном і активно веде свою сторінку в Інстаграм.