Справжні вбивці стилю: три жахливі антитренди, від яких навертаються сльози (фото)

Читать на русском
Автор
9070
Список заборонених речей та небажаних поєднань
Список заборонених речей та небажаних поєднань. Фото freepik.com

Так уже ніхто не ходить, тож не привертайте зайвої уваги своїми "древніми" образами

Цьогоріч у тренди повертаються речі з минулого. На вулицях у 2023-му тут і там "майорітиме", наприклад, леопардовий принт, який стилісти називають супертрендом весни-літа поточного року. А ще можна буде зустріти взуття на танкетці та невмирущу класику — речі у стилі polka dot. Втім, деякі антитренди ними й залишаються, тож, аби не виглядати як людина, позбавлена смаку, від них краще відмовитися.

Про що мова, розповідає lifestyle.24tv. У цій добірці зібрані речі, які давно вийшли з моди і тільки зіпсують ваш образ. Загалом цьогоріч варто відмовитися від трьох стилізацій та речей, які додають аутфіту стародавнього вигляду.

Комплект шапка + рукавиці

Якщо деякі модниці все ще дозволяють собі носити комплект шапки з шарфом, то від рукавиць одного відтінку з шапкою точно краще відмовитись. Така стилізація вже давно неактуальна. Краще зупинити свій вибір на базовому чорному або молочному кольорі, які вдало поєднуватимуться з будь-яким верхнім одягом.

Сумка і взуття одного кольору

Якщо ви зупините свій вибір на чорних чоботах і чорній сумочці, то просто вдало доповните свій образ. А якщо спробуєте поєднати яскраву сумку з взуттям такого ж відтінку, то автоматично привертатимете до себе занадто багато уваги. Стилісти радять уникати такої стилізації, бо це вже давно не модно.

Хутряні жилетки

Хутряні жилетки – головний ворог будь-якого образу й антитренд №1. Ця річ вмить зіпсує всі ваші старання. Краще не виходити в люди у такому одязі, адже тут ситуацію не зможе врятувати жодне стильне доповнення.

Раніше ми розповідали про топ-5 трендів весни, які реально впишуться у повсякденні образи. Деякі речі нам уже давно знайомі, а деякі — тільки вриваються у тренди. Що будемо носити навесні 2023 року, розповіла українська стилістка Мирослава Грицак.