"Нехай порадіють": Пугачова прокоментувала чутки про своє погане здоров’я

Читать на русском
Автор
1113
Алла Пугачова
Алла Пугачова. Фото Facebook Alla Pugachova

Співачка підозрює, що брудні інформприводи про неї створюють проплачені люди

Відома співачка Алла Пугачова, яка після російського вторгнення в Україну проживає з дітьми та чоловіком Максимом Галкіним в Ізраїлі, прокоментувала чутки про погіршення її самопочуття. "Якщо комусь на радість — думати, що мені погано, нехай порадіють": іронічно заявила артистка.

Про це вона сказала у коментарі російському виданню "МК". Там же Пугачова спростувала новину про нібито пограбування її будинку в Ізраїлі.

Ресурси в рф неодноразово нагнітали тему навколо здоров’я примадонни. "Жалюгідний вигляд", "охриплий і слабкий голос", "схоже на онкологію": лише кілька цитат із заголовок російського інформпростору. Скандальний музичний критик Сергій Сосєдов взагалі заявив, що нібито співачка ледве ходить, а на її спині – величезний горб. Очікувано, жодних із цих "діагнозів" Пугачова не підтвердила, а на недавньому концерті Лайми Вайкуле порадувала шанувальників свіжим та молодим виглядом.

Крім того, співачка заперечує інформацію, що нібито її пограбували.

"Коли читаєш, що твій шикарний будинок, палац (іронія. – Ред.) пограбували в Кесарії, то починаєш уже замислюватися, чи в порядку з головою тих, хто це все вигадує. По-перше, я не в Кесарії живу. По-друге, ніхто нас не грабував", — заявила Пугачова.

Також вона додала, що її та Галкіна не позбавляють ізраїльського громадянства.

"Можливо, вони просто хочуть, щоб мене і Макса жаліли, ось вони і намагаються. Ще й гроші за це отримують..." - додала артистка.

Раніше повідомлялося, що Алла Пугачова продовжує розривати усі зв’язки з країною-агресором. Співачка, серед іншого, закрила там свій бізнес. Росіяни невтішно відгукуються про зірку, але й та не лізе за словом у кишеню і різко відповідає хейтерам.