Від Ханни Монтани до хіта Flowers: який вигляд мала Майлі Сайрус у популярному серіалі 17 років тому (фото, відео)

Читати російською
Автор

Хіт серед підлітків "Ханна Монтана" вийшов на екрани 17 років тому

Американський серіал "Ханна Монтана" був випущений компанією Disney Channel 17 років тому і підкорив підлітків у всьому світі, як і аргентинський прєект "Буремний шлях". Історія розповідає про підлітка Майлі Стюарт, яка живе подвійним життям поп-зірки Ханни Монтани. Ця роль довго асоціювалася з нині відомою співачкою Майлі Сайрус.

"Телеграф" розповідає, як змінилася з 2006 року зірка серіалу (а пізніше і однойменного фільму) "Ханна Монтана" — актриса та співачка Майлі Сайрус. Її хіт Flowers зараз чутний з кожної колонки та розриває TikTok.

Майлі було лише 12 років, коли вона почала зніматися у серіалі "Ханна Монтана". Минулого року зірка відзначила 30-річчя. Саме серіал приніс їй популярність світового масштабу. Після проєкту вона серйозно взялася за музику, випустила кілька альбомів.

З милої дівчинки-зірки із серіалу "Ханна Монтана" Майлі Сайрус перетворилася на успішну співачку з фірмовою хрипотою у поєднанні з контральто. Пісні власного авторства виконавиці неодноразово підкорювали престижні чарти та премії. Як співачка Майлі Сайрус найбільш відома такими композиціями, як Wrecking Ball, See You Again, The Climb, We Can’t Stop, Flowers.

У особистому житті Сайрус усе складалося неспокійно. У фільмі "Остання пісня" (2010) вона познайомилася з Ліамом Хемсвортом. У 2012 році пара обручилася, через рік розлучилася, але після знову зійшлися і цього разу справа дійшла до весілля. Однак у 2020 році пара розлучилася. Щоправда, шлейф від розставання тягнеться аж до сьогодні. Цього року Сайрус підірвала чарти хітом Flowers, прем’єра відбулася якраз у день народження колишнього чоловіка і, судячи з тексту, йому і присвячена. Медіа неодноразово писали, що обранець зраджував співачці. Більше того, повідомлялося, що кліп на трек вона зняла у будинку, куди приводив коханок Хемсворт. А ще у відео вона з’являється у його піджаку. Майлі співає, що може чудово любити сама себе та купувати собі квіти.

Нині Майлі Сайрус продовжує будувати кар’єру співачки, іноді згадує своє акторське минуле (наприклад, знялася в одному з епізодів "Чорного дзеркала"). Часто епатує публіку відвертими фотосесіями, експериментами із зовнішністю, неординарною поведінкою на публіці та концертах. Крім того, артистка займається громадською діяльністю й благодійністю, основні напрямки – бездомна молодь і представники ЛГБТ-спільноти.

Майлі Сайрус у серіалі "Ханна Монтана" і зараз

Ханна Монтана виросла
Співачка часто змінює зачіски
Зараз Майлі Сайрус 30 років

Раніше "Телеграф" розповідав, як змінилися актори популярного колись серіалу "Дикий янгол". Головна героїня – Наталія Орейро – раптово захопилася росіянами та навіть отримала громадянство.