"Ти ж не чоловік з тренажерки": Мішина після схуднення викликала суперечки в мережі серією відвертих знімків (фото)

Читати російською
Автор

Актриса похвалилася сталевим пресом, але підкачане тіло припало до смаку не всім її фанатам

Українська актриса Ксенія Мішина, ексгероїня реаліті "Холостячка" продовжує радувати шанувальників у соцмережах пікантними фотографіями після того, як схудла на 9 кілограмів до позначки 48 на вагах. Хтось із фанів захоплюється підтягнутістю зірки, інші ж зізнаються, що пишніші форми актриси їм подобалися більше.

Серію гарячих знімків Ксенія Мішина опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Публікація викликала жваві суперечки у коментарях.

Так, актриса позує у відвертому комплекті шкіряної білизни чорного кольору та шкіряних штанах, які вона розстебнула. Знімки у всій красі демонструють прес і м’язи Мішиної.

У коментарях думки про фігуру улюблениці розділилися. Багато хто захоплюється роботою, яку проробила Мішина над своїм тілом за останні чотири місяці. Так, її подруга і колега за акторським цехом Наталка Денисенко відважила емоційний комплімент: "Обоооожееееее бооожее ну ти просто". У захват від фото Мішиної прийшла і відома акторка Ольга Сумська: "Ні, ну це космос".

Деякі користувачі зізнаються: вигляд, який мала Мішина раніше, їм подобався більше. Коментатори висловлюються на користь більш пишних форм:

  • "Ну ні, це занадто. Виглядає як копчене філе. При всій повазі до вас, Ксенія".
  • "Ксю, поверни свою жіночність, будь ласка. Ти була такою романтичною, ніжною, жіночною, природна краса, а тепер усе це зникло... Так, кожному своє, але не забувай про те, що ти – дівчина, а не чоловік із тренажерки …"
Після сміливих фото на Мішину посипалися коментарі

Раніше "Телеграф" повідомляв, що зірка "Постукайся в мої двері" дуже змінилася. Виконавиця ролі Мело, як виявилося, спеціально товстішала заради проєкту.