Вишуканий манікюр для тих, кому набрид нюд: натуральні кольори, які зроблять руки красивими (фото)

Читать на русском
Автор
10056
Найкращі варіанти стильного стриманого манікюру
Найкращі варіанти стильного стриманого манікюру. Фото Freepik

Найкращі варіанти для любительок мінімалізму

Трендовий весняний манікюр 2023 року — це стильні неонові нігті. Їх можна оформити як яскравий френч або ж оздобити цікавими геометричними фігурами. Однак, якщо ви хочете щось менш помітне, завжди можна знайти спокійніші варіанти і це не обов’язково має бути нюд.

На щастя, існують й інші відтінки, які виглядають мінімалістично, але в рази оригінальніше. Основа в будь-якому разі буде рожевого або ж коричневого відтінку — світліша чи темніша, передає trserial. А вже відштовхуючись від цього, ви зможете обрати як колір ніжно-рожевої півонії, так і запорошеної троянди або запеченого лосося. Варіантів насправді чимало, головне — пам’ятайте, що холодні тони виглядатимуть яскравіше, а теплі – натуральніше.

Рожевий манікюр 2023

Коричневий манікюр 2023

Дещо інша ситуація з відтінками коричневого: їх в рази більше! Починаючи від кави з молоком до молочного шоколаду, від карамелі до приглушеної теракотової і так далі.

Молочний манікюр 2023

Не забувайте і про виграшні варіації ванільного та молочного відтінків – вони теж виглядають досить мінімалістично, але при цьому ефектно та актуально. Не даремно ж у моді зараз молочні нігті.

Раніше "Телеграф" показував усі найбільш трендові кольори для манікюру на весну 2023. У цій четвірці кожна знайде собі щось до смаку.