Вічно молода 47-річна Різ Візерспун вперше вийшла в світ після розлучення (фото)

Читать на русском
Автор
6519
Різ Уізерспун
Різ Уізерспун. Фото Getty Images

На червоній доріжці актриса посміхалася і позувала перед камерами

Голлівудська зірка Різ Візерспун вперше постала на публіці після оголошення про розлучення з чоловіком через 12 років шлюбу. Актриса відвідала прем’єру серіалу "Останнє, що він мені сказав" (англ. The Last Thing He Told Me), виконавчим продюсером якого є.

На заході, що відбувся 13 квітня у кінотеатрі Regency Bruin Theatre у Лос-Анджелесі, зірка позувала перед камерами та широко посміхалася. Варто визнати, що у свої 47 років Уізерспун має розкішний вигляд і практично не змінилася з часів "Блондинки у законі".

Для прем’єри Візерспун обрала чорну коктейльну сукню на одне плече, яку доповнила чорними туфлями-човниками та сережками-кільцями. Актриса багато посміхалася та взаємодіяла з публікою.

Різ Уізерспун
Перший публічний вихід актриси після розлучення. Фото: Getty Images
Різ Уізерспун
Фірмова усмішка "блондинки в законі". Фото: Getty Images
Різ Уізерспун
Акторка з радістю позувала фотографам. Фото: Getty Images

Серіал у жанрі трилер "Останнє, що він мені сказав" знятий за однойменною книгою Лори Дейв. Над проєктом працювала продюсерська компанія Уізерспун Hello Sunshine, а сама актриса виступила у ролі виконавчого продюсера. Головну роль у серіалі виконала Дженніфер Гарнер.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що шанувальників зачарувала зірка "Друзів" Дженніфер Еністон. Актриса з’явилася на прем’єрі фільму "Загадкове вбивство 2" у приголомшливій сукні міні, продемонструвавши підтягнуту фігуру.