Більше ніяких Шариків та Бобиків: як прикольно назвати своє цуценя

Читати російською
Автор

Обов’язково зверніть увагу, чи подобається цуценяті його ім’я

Ви принесли цуценя додому, але тепер вашому новому найкращому другові потрібне ім’я. Радимо вам не поспішати і витратити кілька днів, щоб познайомитися зі своїм вихованцем, щоб дізнатися, на кого він схожий і який у нього характер. Цілком можливо, що ідея імені прийде сама собою.

Поспостерігайте за своїм цуценям, подивіться що він любить, чи грайливий він, чи більше любить поспати — все це може наштовхнути вас на ідею незвичайної клички, яка характеризуватиме саме вашого вихованця. Також ви можете вибрати як прізвисько ім’я улюбленого героя книги, фільму, серіалу і т.д.

Крім цього, на ім’я може наштовхнути і забарвлення вашого цуценяти. Тільки не лінуйтеся і придумайте щось оригінальніше ніж Рижик, Черниш чи Біляш. Так, ці прізвиська яскраво вказують на забарвлення вихованця, але можна вибрати і щось більш незвичайне, цікаве та прикольне.

І ще одна маленька порада: уникайте довгих і важковимовних імен, адже ваш пес просто не запам’ятає своє ім’я. Ідеальна кличка складається з двох складів і починається із приголосною. Якщо дуже хочеться щось дуже довге, то повинен бути короткий аналог.

Прикольні клички для собак: добірка імен для хлопчиків та дівчаток

  • Для хлопчиків: Скаут, Пабло, Шерлок, Онікс, Вілфред, Форест, Уран, Пітер, Сімбо, Елліот, Лестер, Кевін, Ромео, Нафан, Бекон, Робін, Алмаз, Геркулес, Гермес, Орфей, Остін, Рональд, Фенікс, Пікачу, Маріо, Геральд, Сонік, Джем, Радіус, Джин, Ікло, Тонік, Батон, Бакс, Паштет, Сирок, Пуфік, Фантік.
  • Для дівчаток: Айза, Альфа, Афіна, Бланка, Герда, Голді, Джессі, Дора, Зара, Ірма, Іскра, Аква, Белла, Боня, Брауні, Бренді, Дейзі, Джія, Жужа, Лайза, Леді, Моллі, Нессі, Роксі, Сенді, Хлоя, Чара, Челсі, Шеррі, Ельза, Барбі, Буся, Доллі, Жозі, Текіла, Тоффі, Глюкоза, Мишка, Плюшка, Сосиска, Спарта, Гарбуз, Умка.

Раніше "Телеграф" повідомляв, якого собаку найкраще заводити в квартирах і навів приклади "найзручніших" порід. Також ми писали, які собаки вважаються найнебезпечнішими та агресивнішими.