Секрет смачної кукурудзи: що треба робити при варінні, щоб з’їсти її всю за лічені хвилини

Читать на русском
Автор
7451
Ароматна та солодка кукурудза
Ароматна та солодка кукурудза. Фото maximum.fm

Саме приготовлена таким способом кукурудза буде найсмачнішою!

Кукурудза – улюблений продукт багатьох. Ми не знаємо жодної людини, яка відмовилася б від початку ароматної, солодкої кукурудзи.

А як у результаті приготування одержати не просто варені качани, а смачну ароматну страву з ніжним вершково-молочним присмаком? Один надважливий секрет розповімо разом із Ukr.Media.

Що додати до кукурудзи під час приготування, щоб вона вийшла смачною

Виявляється, секрет успіху кукурудзи – в одному досить незвичайному інгредієнті, і цей інгредієнт – молоко. Щоб насолоджуватись смачною кукурудзою, у воду при варінні слід додати молоко в рівному обсязі. Можна навіть зовсім не використовувати воду, проте можна відварити кукурудзу в одному тільки молоці.

Якщо ви додасте ще два інгредієнти, кукурудза вийде настільки смачною, що ви їстимете тільки її. І ці продукти – це невелика кількість солі та шматочок вершкового масла. Якщо приготувати кукурудзу саме таким способом, вона виходить неймовірно смачною з відчутним молочно-вершковим присмаком.

Досягти такого результату можна ще одним способом. Покладіть неочищені качани прямо в листі в мікрохвильову піч і тримайте їх там до повної готовності при максимальній потужності.

До речі, кукурудзу на зиму можна закрити качанами. Спробуйте – і ви так робитимете щороку!