Чим замінити яйце в клярі: один інгредієнт, з яким м’ясо стане втричі смачніше

Читати російською
Автор

Ви не здогадувались, що це так просто

Якщо ви задумали зробити соковитих відбивних на вечерю, але виявили, що закінчились яйця, це ще не привід бігти в магазин. Продукт, який може з легкістю замінити яйця в клярі, є на кожній кухні.

Кляр пасує до безлічі страв. Відбивні — одна з найвідоміших страв, що готується у клярі. Традиційний кляр готується з борошна, яйця, в деяких випадках в нього можна додати молоко, воду або кефір. Однак яйця не завжди є вдома. На "Главред" розповіли, чим замінити яйце в клярі.

Кляр без яєць

Є проста відповідь на запитання, що покласти у кляр замість яєць. Є один секретний інгредієнт, який може врятувати вас і забезпечити нереальний смак вашої страви.

Річ йде про майонез. Ця хитрість проста — в майонезі уже є яйця. Таким чином, приготувати відбивні можна у клярі на майонезі. Слід лише розвести готовий продукт з невеликою кількістю води.

Також кляр можна приготувати на кефірі, молоці або сметані. У такому випадку воду додавати не потрібно.

Досвідчені кулінари роблять кляр з крохмалем. Він допоможе прибрати зайву воду і зробить кляр більш хрустким.

Саме крохмаль допоможе вам приготувати кляр і без яєць, і без борошна. Також ми розповідали, чим замінити оцет у консервації.