Образ Олени Зеленської у День Незалежності: вишиванку українського бренду прикрашає вишитий вручну тризуб (фото)

Читать на русском
Автор
16697
Олена Зеленська у стильному вбранні Новина оновлена 24 серпня 2023, 20:57
Олена Зеленська у стильному вбранні. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"/Офіс президента

Для свята перша леді вибрала елегантний образ із білою вишиванкою.

У четвер 24 серпня 2023 року у Києві проходили урочисті заходи з нагоди Дня Незалежності України. Перша леді Олена Зеленська з’явилася у витонченій вишитій блузі.

В Києві відбулася "Молитва за Україну", на Софіївській площі виступив Володимир Зеленський. Серед глядачів була і його дружина, Олена Зеленська, повідомляє кореспондент "Телеграфу" Ян Доброносов.

Так, для свята перша леді обрала чорні штани-палаццо, ремінь у тон та білу вишиванку з єпископськими рукавами. Серед орнаменту можна побачити тризуб. Доповнюють образ блакитні туфлі, перлинна нитка на шиї та золоті сережки-хрестики, а також чорні сонцезахисні окуляри.

Олена Зеленська 24.08.2023
Олена Зеленська у Києві 24 серпня. Фото: Ян Доброносов
Олена Зеленська 24.08.2023
Стильний образ першої леді. Фото: Ян Доброносов
Олена Зеленська 24.08.2023
Розкішна вишиванка Зеленської. Фото: Ян Доброносов
Олена Зеленська 24.08.2023, Володимир Зеленський цілує руку
Зворушливий момент потрапив у кадр. Фото: Ян Доброносов
Олена Зеленська та Володимир Зеленський 24.08.2023
Олена Зеленська із президентом. Фото: Ян Доброносов

Як пише Телеграм-канал "Культурна прачечна", на Олені Зеленській ексклюзивна вишиванка українського бренду Gunia Project. Сорочку вишивали вручну, а за основу орнаментів обрали рушники Сумщини. Художник Руслан Панчук показав фрагмент вишивки на сорочці для першої леді.

Вишиванка Олени Зеленської, Руслан Панчук
Над вишивкою працював художник Руслан Панчук

Варто визнати, що перша леді Україна вміє стильно носити елементи національного вбрання. Нещодавно, у День прапора 23 серпня, Олена Зеленська показала ефектну вишиту сорочку від українського бренду. Раніше під час візиту до Данії дружина Зеленського прикрасила вбрання незвичайним аксесуаром – брошкою у вигляді того самого "півника" з Бородянки.

Не відстає від дружини й президент. Як писав "Телеграф", у День Незалежності Володимир Зеленський з’явився у мілітарі-вишиванці. Сорочку українські дизайнери пошили спеціально для гаранта.