Ви не знали про цей спосіб: рецепт, з яким кукурудза вийде божественно смачною

Читать на русском
Автор
2481
Такі качани будуть найсмачнішими
Такі качани будуть найсмачнішими. Фото maximum.fm

Ви могли не знати про цей спосіб приготування

Ми розповідали, як смачно запекти молоду кукурудзу у фользі. Тепер ділимось простим способом приготування цього сезонного продукту методом варіння.

Разом з Food.Oboz розповідаємо, що додати у воду під час варіння, щоб кукурудза вийшла ніжною та м'якою. З цим способом кукурудза не буде жорсткою, твердою, і не втратить свої смакові властивості.

Як правильно варити кукурудзу

Досвідчені кулінари радять покласти у воду для кукурудзи зовсім трохи вершкового масла. Це створить для зерняток "масляну ванну". Кінцевий результат приємно здивує – овоч буде дуже ароматним.

Щоб зварити кукурудзу в маслі, очищені качани покладіть у каструлю, залийте водою та залишіть у такому вигляді на деякий час. Каструлю з водою поставити на вогонь. Коли закипить, додати до води шматочок вершкового масла. Варити ще 20-30 хвилин, а за 5 хвилин до готовності — додати сіль.

Час приготування орієнтовний — він залежить від свіжості та молодості вашого овоча. Також ми ділились рецептом кукурудзи, з яким вона вийде, як на одеському пляжі.