Можна хоч у 20, хоч у 50: "Міс Всесвіт Україна" знімає обмеження за віком

Читать на русском
Автор
Конкурс змінив назву на "Міс Всесвіт України"
Конкурс змінив назву на "Міс Всесвіт України". Фото missukraineuniverse.com.ua

На корону "Міс Всесвіт Україна" претендують дівчата будь-якого віку, з дітьми або без

На тлі скандалу з учасницями "Міс Україна 2023" інший популярний конкурс краси у нашій країні змінює правила. "Міс Україна Всесвіт" відтепер називається "Міс Всесвіт Україна", а ще організатори знімають обмеження щодо віку.

Про це повідомляє сторінка конкурсу "Міс Всесвіт Україна" у Instagram. Конкурс прагне не асоціюватися з відбором учасниць, пов’язаних з рф, на "Міс Україна" в 2023 році.

Так, у публікації наголошується, що "Міс Всесвіт Україна" засуджує будь-які види сексуальних домагань, непрофесіоналізм, зв’язки з країною-окупантом та неетичні висловлювання про претенденток на корону.

"Хочемо нагадати: "Міс Всесвіт" — це інклюзивний конкурс, у якому можуть брати участь усі жінки незалежно від їхніх параметрів тіла, сімейного статусу, а починаючи з 2024 року будуть зняті вимоги щодо віку учасниць", — зазначається у повідомленні.

Виходячи з цього, на корону з наступного року претендуватимуть красуні будь-якого віку. Раніше встановлювалося обмеження: 18-28 років. До речі, до цього, 2023 року, до відбору почали допускати заміжніх чи розлучених дівчат, мам та вагітних.

Нагадаємо, у 2022 році звання "Міс Україна Всесвіт" отримала Вікторія Апанасенко. Красуня потрясла мережу в образі Архангела Михайла. Цьогоріч перемогу в конкурсі здобула Ангеліна Усанова, яка 18 листопада 2023 року представить нашу країну на світовому етапі Miss Universe.