Опритомнієте, коли з’їсте всю банку: як покращити смак солоних огірків
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Ви станете кулінарною зіркою серед друзів
Мариновані огірки – це чудова закуска. Зробивши запаси, взимку ви зможете насолодитися збалансованим смаком, апетитним зовнішнім виглядом, унікальним ароматом та фірмовим хрускотом.
На сьогоднішній день існують сотні рецептів маринованих огірків. Хтось додає в маринад гірчицю, хтось — насіння кропу. Є рецепти з додаванням меду, селери, кореня хрону і навіть соєвого соусу. У кожного кулінара свої хитрощі для поліпшення смаку огірків. Разом з Рixelinform розповімо про деякі з них.
Як покращити смак маринованих огірків
У цьому вам можуть допомогти листя смородини. Часто досвідчені кулінари додають по кілька штук у банку для того, щоб овочі виходили ароматними, насиченими та хрусткими. Якість ваших заготовок від цього лише помітно виграє.
Перець чилі — неймовірно корисний продукт, який далеко не всі кладуть у банку з огірками. Даремно: від одного маленького перчика вся банка овочів не стане гострою, проте смак значно покращиться.
Калина — ще один не дуже популярний у маринуванні продукт, який зробить вашу заготівлю смачною. Спробуйте додати кілька листочків у банку — і огірки стануть неймовірно хрусткими.
Раніше "Телеграф" розповідав, чи потрібно обрізати кінчики огірків під час засолювання. Ці маленькі хитрощі впливають смак закуски.