Лайфхаки економних кулінарів: як розм’якшити хліб, що зачерствів
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Способи, про які варто знати
Ми розповідали, як врятувати куряче м’ясо, що "задихнулось". Тепер ділимось лайфхаками, які допоможуть розм’якшити черствий хліб.
У кожного хоч раз була така ситуація — ви придбали буханець хліба, але вдома забули загорнути його в пакет. І вже за кілька годин хліб перестає бути смачним і м’яким, а перетворюється на малоапетитні сухарі. Але є кілька способів, які допоможуть врятувати улюблений продукт. Про них розповіли на Pixelinform.
Мікрохвильовка
Можна нарізати хліб на шматочки та скласти їх в целофановий пакет. Вистачить відправити пакет відправити в мікрохвильову піч всього на 30 секунд.
Духовка
На шматочки хліб слід побризкати водою та відправити їх в духовку. Хліб повинен кілька хвилин провести в духовці при температурі 150 градусів.
Водяна баня
Хліб треба покласти в посудину з кришкою та закрити. Посудину слід поставити у велику каструлю з окропом.
Всі ці способи робочі — просто знайдіть той, що підходить вам якнайкраще. Але при цьому слід враховувати, що всі трюки необхідно застосовувати безпосередньо перед вживанням хліба — адже вже за кілька годин він знову стане черствим. Також ми розповідали, як правильно заморозити баклажани на зиму.