Байден вважає, що в Польщі впала не російська ракета: ЗМІ дізналися деталі

Читать на русском
Автор
2450
Джо Байден
Джо Байден. Фото Скрін із відео

Байден заявляє, що у Польщі могла впасти ракета українського ППО

Президент Сполучених Штатів Джо Байден зробив заяву щодо ситуації з ракетами, що впали на території Польщі під час того, як росія здійснювала масований обстріл українських міст.

Американський лідер вважає малоймовірним, що ракета, яка забрала життя двох людей у Польщі, була випущена з росії. Про це повідомляє видання Reuters.

Джо Байден проінформував лідерів G7 і НАТО про те, що вибух на території Польщі є результатом роботи протиповітряної оборони України.

Російські ЗМІ, посилаючись на інформацію Міноборони росії, своєю чергою заявляють про те, що ракетні удари завдавалися росією "за цілями тільки на території України та на віддаленні не ближче 35 км від українсько-польського кордону".

Нагадаємо, що 15 листопада росія здійснила наймасовішу ракетну атаку по українських містах з початку війни. Водночас на територію Польщі впали дві ракети. Внаслідок вибухів загинули двоє людей у польському селищі Пшеводів.

Кореспондент польського видання поспілкувався із військовими експертами, які за фотографіями уламків припустили, чиї це були ракети.