"Влучне око, криві руки": у мережі висміяли білоруських прикордонників, які намагалися збити дрон (відео)

Читать на русском
Автор
4409
Білоруські прикордонники намагаються збити дрон на кордоні з Україною
Білоруські прикордонники намагаються збити дрон на кордоні з Україною. Фото Скріншот відео

Прикордонники випустили багато набоїв, але "приземлити" дрон не змогли

Білоруські прикордонники останнім часом часто потрапляють у курйозні ситуації. Нещодавно українські колеги встановили поблизу прикордонного пункту проектор, з якого розповідали правду про війну в Україні, а сьогодні на білорусів напав нібито "український" дрон.

Відео стрільби білоруських прикордонників опублікував у своєму Telegram-каналі український майор ЗСУ та екс-командир полку "Азов" Максим Жорін. У мережі ці кадри висміяли.

На кадрах видно, як п’ятеро військових прикордонної служби Білорусі помітили у повітрі дрон і намагалися його збити з автоматів. Вони випустили чимало куль, але "приземлити" БПЛА їм так і не вдалося. Більше того, вони ледь не застрелили свого товариша по службі. До речі, на відео є кадри як з повітря від оператора дрону, так і з землі, мабуть, знімав хтось із білоруських прикордонників.

Командир скомандував прикордонникам прийняти положення лежачи, але вони зробили це неправильно і він закричав: "Положення лежачи! Давайте! Не так! На спину. Лягли на спину!". Причому військовослужбовців здивував той факт, що дрон дуже крутився у повітрі. Ймовірно, саме з цієї причини вони й не спромоглися влучити по ньому.

Щодо оператора нібито українського БПЛА, то він не квапився відводити "пташку" і спостерігав за метушнею білорусів. До речі, один із прикордонників намагався пройти прямо перед позицією, з якої товариші по службі намагалися збити дрон, і ледь не дістав кулю в спину.

У мережі висміяли це відео. Причому не лише українці, а й самі білоруси, котрі в опозиції до влади. Вони вважали це відео наочним прикладом, чому Білорусь не вступила у війну.

  • Тепер ви розумієте, чому лукашенківська армія не бере участі у війні? Вони навіть стріляти не вміють!
  • Білоруських військових найкраще дивитися під музику із "Села дурнів".
  • НАТа тремти!!
  • Які вони кумедні.
  • "Влучне око, криві руки. Ж**а тягнеться до науки!" (Жарт з мого дитинства).
  • Дурепа — вона є дурепа, з будь-якої позиції, що на колінах, що на спинці.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що атака дронів на кремль 3 травня потрапила на відеокамери. На кадрах видно, як БПЛА наближається до Сенатського палацу і вибухає над його дахом, після чого відбувається займання. Однак справжність цього відео поки не підтверджена.