"Х вам, а не Twitter": у мережі хейтять Ілона Маска за новий логотип замість синьої пташки

Читать на русском
Автор
661
Через нововведення Ілон Маск нарвався на критику
Через нововведення Ілон Маск нарвався на критику. Фото Колаж "Телеграфу"

Користувачі мережі не оцінили зміни

У популярній соціальній мережі Twitter, яка належить американському мільярдеру Ілону Маску, провели ребрендинг. Логотип звичної всім пташки було змінено на літеру Х на чорному фоні.

Нововведення Маск раніше анонсував на своїй офіційній сторінці у "Твіттері".

Так тепер виглядає логотип.

"Незабаром ми попрощаємося з брендом Twitter і поступово, з усіма пташками. "Якщо сьогодні ввечері буде опубліковано досить якісний логотип X, завтра ми опублікуємо його по всьому світу", — написав 23 липня власник соцмережі.

Через деякий час він опублікував новий логотип Twitter — коротке відео з миготливою літерою X на чорному фоні.

До речі, у соціальних мережах зовсім не оцінили змін, яких сам Ілон Маск у захваті. Користувачі цієї соціальної мережі в коментарях зазначили, що значок пташки був пізнаваним і звичним для кожного, а тому не варто його міняти. І лише одиниці написали, що новий логотип справді виглядає сучаснішим і оновлення "Твіттеру" все ж таки було потрібне.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що влітку 2023 року компанія Meta Марка Цукерберга запустила нову соціальну мережу Threads, яка стала конкурентом "Твіттеру". За перші кілька годин у ній зареєструвалося понад 2 млн осіб. Незабаром на це відреагував Ілон Маск і закотив справжній скандал, заявивши, що подасть до суду на "Мету". Відповідний лист вже був відправлений до офісу компанії.