Як носити трендовий принт літа 2022 — зебру: стильна добірка образів (фото)

Читати російською
Автор

Анімалістичний принт зебра знову набрав шалену популярність.

У 2022 році палітра стильних принтів на літо досить різноманітна, проте одним із найтрендовіших з них є зебра. Крім того, що це дуже гарний і яскравий принт, він стане чудовою альтернативою вже набридлому леопарду.

Стиліст і фешнблогер Тетяна, яка веде свій модний блог в Інстаграмі під ніком underapplestyle, наочно показала, як стильно поєднувати цей принт у своєму гардеробі. А також дала кілька важливих порад щодо підбору такого одягу.

Як носити трендовий принт зебра

  • Перше – принт може бути не тільки чорно-білим, але шоколадно-білим, зелено-білим, фіолетово-білим. Однак у кольорі часто виглядає бідніше.
  • Друге – чорно-біла зебра дуже красиво виглядає у поєднанні з яскравими квітами. Особливо з трендовими зеленим, фуксією, рожевим, блакитним, помаранчевим.
  • Третє — якщо ви переживаєте, що такий принт вам не личить, то просто перенесіть його на низ: як спідниця або штани. Або додайте зебру до аксесуарів: сумочка, туфлі або ремінь стануть класним акцентом і урізноманітнять гардероб.

Раніше "Телеграф" розповідав, як вибрати модну сукню цього літа : є кілька нюансів, які дозволять вам залишатися стильною та сучасною.

Також ми писали, що цього сезону в моду увійшли нові моделі сонцезахисних окулярів. Дізнайтесь, які окуляри найтрендовіші в 2022 році.